Introducerer: QUAD-ZIG-SW

Så blev det min tid til at få lavet en FUGA kompatibel kontakt. Efter at have udviklet MULTI-ZIG-SW og fået utrolig god feedback fra jer alle, har det også bevist over for mig, at det godt kan betale sig at videreudvikle på nogle produkter!

Hvad er QUAD-ZIG-SW så? Ganske enkelt er det en enhed der er presset ned i en 3D printet indsats, som du kan sætte ind i en FUGA ramme sammen med tangenter og en dækbjælke. Præcis ligesom svagstrømstryk du kan købe, hvis du vil lave ting med lavspænding (IHC eksempelvis).

Fordelen ved QUAD-ZIG-SW er, at den genbruger samme firmware som til MULTI-ZIG-SW, hvilket giver dig op til 16 forskellige kombinationer spredt ud på 4 knapper: Single, double, triple og hold/release. I bunden kan man nemt udskifte batteriet, uden man skal pille enheden ud af indsatsen først.

Det er muligt at montere QUAD-ZIG-SW i en dåse, men da der mangler klør der griber fat i dåsen, sidder den ikke perfekt. Jeg har skruet et par ind i væggen hos os med helt normale skruer og det ligner en hel normal afbryder!

Køb

Jeg har tilføjet QUAD-ZIG-SW som et produkt og tangenter, dækbjælker og rammer som tilbehør. Husk du skal bruge to tangenter, én dækbjælke og én ramme for at få det på billedet og i videoen.

7 svar til “Introducerer: QUAD-ZIG-SW”

 1. Steen Pedersen Avatar
  Steen Pedersen

  Hej

  Virker den også med ZHA i HA?

  Mvh
  Steen

  1. Morten Avatar

   Ikke endnu, men jeg arbejder aktivt på at få ZHA og Homey til at virke med den 🙂

   1. Steen Pedersen Avatar
    Steen Pedersen

    Ok jeg afventer

 2. Rasmus Avatar
  Rasmus

  Kan man binde ZigBee grupper til den (f.eks. gennem z2m) så det virker selv hvis koordinatoren er nede?

  1. Morten Avatar

   Det kommer i næste revision via firmware opdatering. Kan du nøjes nu, kan du bestille en CC Debugger i Kina til ~75 kroner og selv opdatere dem i nærmeste fremtid, ved at følge denne guide (erstat MULTI-ZIG-SW med QUAD-ZIG-SW, da de bruger præcis samme fremgangsmåde) 🙂

 3. Flemming Avatar
  Flemming

  Virker det med ZHA nu ?
  Der er da gået lidt tid siden du svarede på dette sidste gang 🙂

  1. Morten Avatar

   Desværre ikke. Jeg mangler at finde en udvikler der kan 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *