Sæbedispenser med sensor og batteri

Allerede i starten af år 2020 da COVID-19 var på vej, faldt jeg over en video på YouTube, hvor der blev vist en batteridrevet sæbedispenser med sensor. I ved, præcis lige som dem på arbejdspladser, i kontorbygninger og så videre. Jeg har altid synes de var mega cool, for det skum der kommer ud, er meget nemmere at få dækket hånden med.

Jeg påbegyndte mit research, og fandt hurtigt ud af, at profesionelle løsninger slet ikke var på tale. Sagt med andre ord: de er IKKE billige. Jeg spekulerede på om man kunne få dem fra Kina, men tænkte at pakken var sådan okay-stor i størrelsen, og nok også et niche produkt, så det kunne man nok ikke. Dér tog jeg fejl – for hold da op man kan få mange. Og til under 80 kroner endda, så man undgår alt det told, moms og importgebyr.

Jeg faldt hurtigt over en (reklamelink), jeg selv ville bedømme var wife-friendly, og bestilte den med det samme. Den kostede mig 85 kroner i alt, hvoraf ~30 af dem var fragt. Men den var pæn, havde en automatisk sensor, god kapacitet og vigtigst af alt: den er batteridreven.

Fast forward et par uger og den ankom. Havde jeg glemt at fortælle Annesofie om det? Ja, det havde jeg sgu. Men til min overraskelse, synes hun faktisk, det var en mega god idé. Og der var faktisk endnu en overraskelse: Hun synes den var acceptabel!

Achievement unlocked: Wife friendly gadget

Vi opladte den med det samme via micro-B USB stikket bagpå, fyldte den op med 50% vand og 50% sæbe (X + sæbe = skum, hvor X åbenbart er vand) og ventede ellers på, den var færdig med at oplade. Umiddelbart har den ikke en “hey jeg er opladt” indikator, for tænd/sluk knappens LED blinker uanset om den har opladt i 1 sekund eller 2 dage. Så efter et par timer, besluttede vi os for, at den havde nok strøm.

Vi tændte på knappen, førte hånden ind under sensoren og:

DET VIRKEDE. Se lige hvor fyldigt det skum der er. At vaske hænder er gået fra at være ‘meh’, til faktisk at være ret nice. Nu har vi efterhånden haft den i ~8 måneders tid, så jeg ville lige give et lille heads-up:

  • Vi har opladt den 2 gange (første gang for 8 måneder siden og i sidste uge)
  • Vi har tømt den 4 gange
  • Den har aldrig aktiveret sig selv mere end én gang
  • Den virker pålideligt og har aldrig haft problemer med, at sensoren ikke registrerede min hånd
  • Mængden af skum der kommer ud er ens HVER gang

Dette er nok ikke den typiske gadget i et smart hjem, men vi er utrolig glad for vores, og kan på det kraftigste anbefale en, som vi også har gjort til venner og familie, når de har været forbi. For med det samme de fik prisen at vide, ville de også have en.

Sæbedispenseren kan købes på AliExpress (reklamelink) til den lette sum af ~90 kroner inkl. fragt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *