Hvem er jeg?

Mit navn er Morten Lomholt Møller og jeg er softwareudvikler. Jeg bor i Ikast med min dejlige kone, som slet ikke har noget imod, at jeg bruger penge på sjove gadgets.

Hah – hun hader det

Jeg kan lige så godt sige det som det er: Jeg elsker AliExpress. Jeg har personligt selv lagt over 200 300 400 500 600 ordre, og det er yderst sjældent, jeg ikke har fået, hvad jeg havde forventet. Jeg vil næsten gå så langt at sige, at du kan få alt på AliExpress.

Blogging? I år {indsæt år her}? Du må da være sindssyg

Jeg kan faktisk godt lide at skrive om mine erfaringer. Jeg er meget aktiv på diverse Facebook grupper, hvor jeg blandt andet er moderator i mange af dem. Når folk spørger om anbefalinger, kommenterer jeg stort set altid med en wall-of-text af mine erfaringer. Jeg elsker at skrive, og folk elsker at læse, for jeg bliver tit tagget i opslag af tilfældige mennesker, fordi de vil høre, om jeg havde nogle erfaringer.

Har du nogensinde brug for at kontakte mig, så kan du søge på mit navn på Facebook grupper såsom Dansk Home Assistant gruppe, hvor jeg er ret aktiv.

Nu har jeg så valgt at oprette en blog, så jeg virkeligt kan skrive wall-of-texts om mine erfaringer.

Bloggen er lavet i WordPress hostet på en Plesk server. Jeg skrev mit sidste PHP projekt i år 2015, og svor til, at jeg aldrig ville gå tilbage.. men der er simpelthen ikke noget der slår WordPress, når det kommer til blogging (to my knowledge). Jeg er fullstack udvikler, og mine hovedområder er .NET og JavaScript, så at gå med PHP er ikke så fjernt endda.

Håber I vil læse med om mine erfaringer, samt dele jeres egne i kommentarer på opslagene. Until next time: